10 ushqimet që duhet të evitoni kur e keni stomakun bosh

Kosi, një filxhan kafe dhe lëngu i freskët i portokallit është ajo që shumica e njerëzve mendojnë kur bëhet fjala për vakt të përsosur. Për fat të keq, vetëm disa njerëz janë të vetëdijshëm se disa ushqime nuk janë shumë të mira për ne, nëse hahen me një stomak bosh.

Bright Side ka krijuar një tabelë të thjeshtë që do t’ju udhëheqë për atë që duhet të hani dhe ato që duhet të shmangni në mëngjes.

Ushqimet që nuk duhet të hani:

Pastat me brumë sfoliat

Karamele

Kosi dhe produkte të tjera të fermentuara

Dardha

Domate

Kastravec

Banane

Erëza

Pijet e ftohta

Fruti i qitros

Ushqimet që duhet të hani:

Tërshërë

Misri

Ushqimet me bazë gruri

Veza

Shalqi

Boronicë

Arra

Mjaltë

Bukë pa maja