Këto ushtrime ju ndihmojnë t’i rrisni të pasmet (Video)

0

Nëse doni të keni vithe perfekte dhe të dukeni si Kim Kardashian, nuk ju duhet asgjë tjetër por të gjeni 5 minuta nga koha juaj…

Ushtrimet që do ju prezantojmë më poshtë, do ju ndihmojnë të rregulloni edhe pjesën e belit dhe muskujt e këmbëve.

Ndiqini udhëzimet si në video dhe do të vëreni ndryshimet në trupin tuaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here