Isa Xhemajlaj, pritet të merr timonin e komunës së Drenasit pas datës 22 tetor

0

Kandidati për kryetar komune në Drenas nga radhët e NISMA’s për Kosovën, z.Isa Xhemajlaj pritet që të dal fitues në zgjedhjet e 22 tetorit.

Portali InfoPrishtina ka bërë një anketë me qytetarët e Drenasit, duke i pyetur qytetarët se kush pritet të drejtojë komunën e Drenasit pas datës 22 tetor?

Anketa është zhvilluar në sheshin Fehmi Lladrovci si dhe në disa kafiteri të Drenasit, ku mosha mesatare e atyre që kan marrur pjesë në anketë është 18-30 vjeq.

Gjithsejë të anketuar janë 375 qytetarë me të drejt vote:

Isa Xhemajlaj   – 181            (48.26%)

Ramiz Lladrovci – 66           (17.6%)

Xhavit Drenori  – 37             (9.87%)

Arta Ahmeti-Xhylani – 29   (7.74%)

Shemsi Elezi – 23                  (6.13%)

Të tjerët –  39                         (10.4%)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here