Vendlindja e ISA XHEMAJLAJT, i thotë fuqishëm Po XHEMAJLAJT

0

Vendlindja e kandidatit për Kryetar të Drenasit, Abria, i dha mbështetje të fort z.Xhemajlaj  për Kryetar të Drenasit, dhe kandidatëve për asamble komunale, z.Ilir Demakut dhe znj.Ardita Demaj.

Ky është postimi i plotë në faqen zyrtare të NISMA’s në Drenas:

“Abria konfirmon përkrahjen e fuqishme për Isa Xhemajlajn

Të nderuar qytetarë të Drenasit dhe përkrahës të NISMËS, sonte Kryetari z. Isa Xhemajlaj se bashku me Kryetarin e KK të NISMA’s z. Jakup Krasniqi si dhe kryesinë e degës, morën pjesë në tubimin zgjedhor të organizuar në fshatin Abri me simpatizantët dhe përkrahësit e Nisma për Kosovën. Me këtë rast u bë edhe promovimi i dy Kandidatëve për Asamble Komunale që vine nga po ky fshat si: Prof. Ilir Demaku dhe znj. Ardita Demaj. Me ketë rast u premtua përkrahje e fuqishme si për kandidatet për Asamble Komunale dhe veçmas për z. Isa Xhemajlaj për Kryetar të Komunes së Drenasit. Ndryshimi po frymon gjithandej si dhe po konfirmohet përkrahja e vazhdueshme për z. Isa Xhemajlaj për Kryetar të Komunës së Drenasit.

#KohapërNISMËN
Voto Nr. 31, Voto Isa Xhemajlaj”

FB_IMG_1507490373726FB_IMG_1507490361986

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here