Bima që parandalon rënien e flokëve dhe stimulon rritjen e tyre

0

Një nga bimët më efektive për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të stimuluar rritjen e tyre, është shumë afër jush.

Sherebela njihet botërisht për përdorimin e saj në forcimin e flokëve, zgjatjen e tyre, stimulimin e daljes së flokëve të rinj edhe parandalimin e rënies.

Shtohet në shamponin tuaj (rreth 2.5ml në 200ml shampon) ose në vajra bimor për masazhe skalpi 3-4 pika në një lugë vaj ulliri.

Vaji esencial i sherbelës e stimulon qarkullimin e gjakut në zonën ku aplikohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here