VRET KAFSHËN E MBROJTUR NË VAROSH TË FERIZAJT, NDALOHET

0

Një person nga fshati Varosh i Ferizajt, me armën e gjuetisë të cilën e posedonte leje, kishte vrarë një rrëqebull-kafshë e mbrojtur, e më pas e kishte postuar në rrjetin social facebook.

Me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është konfiskuar arma, si dhe leja e armës, ndërsa rasti i referohet hetimeve për procedurë të mëtutjeshme hetimore.

Në gjithë Ballkanin, ekzistojnë vetëm 35 rrëqebuj, ndërsa vetëm 5 janë në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here