A dëmtohen flokët gjatë gjumit?

Nëse flokët tuaj janë të thatë duhet të keni kujdes të veçantë për t’u siguruar që të shmangni ndonjë dëmtim të mëtejshëm. Por kujdesi për fijet tuaja shkon përtej përdorimit të shamponit të duhur dhe shmangies së mjeteve të nxehta të stilimit.

Nëse flokët tuaj janë të thatë duhet të keni kujdes të veçantë për t’u siguruar që të shmangni ndonjë dëmtim të mëtejshëm. Por kujdesi për fijet tuaja shkon përtej përdorimit të shamponit të duhur dhe shmangies së mjeteve të nxehta të stilimit.

Siç rezulton, ka shumë gjëra që mund të bëni për të mbrojtur flokët ndërsa jeni duke fjetur, pasi e gjithë kjo lëkundje gjatë natës mund të dëmtojë flokët tuaj më shumë sesa mendoni./21Media

Mos shkoni në shtrat me flokë të lagura

Flini me flokët të kapura

Përdorni vajrat e flokëve