A po insistohet për mundësinë e tërheqjes së mjeteve nga Trusti për qytetarët?

Deputetet nga Partia Demokratike e Kosovës kanë thënë se janë të vendosur rreth temes për tërheqjen e mjeteve nga Trusti Pensional për qytetarët.

Ata kanë thënë se nuk do të duhej t’u mohohej qytetarëve tërheqja e mjeteve nga Trusti. E sipas tij, kjo nuk e zgjidh problemin pasi që qytetarët e vendit po përballen me situata të krizave të mëdha.

Deputetet kanë komentuar edhe shtesat prej 100 euro që qeveria ka ndarë për qytatarët për vetëm një muaj, duke thënë se kjo nuk është asgjë dhe nuk e lehtëson gjëndjen e qytarëve në të cilën janë.