Banori nga Fushë Kosova publikon pamje nga momenti i termetit

Orhan Zeka, nëj banor nga Fushë Kosova, ka publikuar pamje nga momenti i tërmetit që u dëgjua në Kosovë.

“Termet !!!”, ka shoqëruar me mbishkrimin videon e shpërndarë në ‘Facebook’.

Sipas Qendrës Sizmiologjike Euromesdhetare, epiqendra dyshohet të ketë qenë në Bosnje dhe Hercegovinë.

Dridhjet janë ndjerë në mbarë Ballkanin. /Lajmi.net/

https://www.facebook.com/orhan.zeka.5/posts/10159735648230801?__cft__[0]=AZWyQ_VspCPeeSiPuwU0eRdkBQNp3kt51gjRjtsRa8XndVD01ViJZ5kKqFiAHTXM9tI_hdWc9O7W8XKWP4pGYRVNyENDVzJV4nqpXDz1U0XQszYZT_0H891RddNfnKOYZ0x1sjM3uXQPPBcoEAqEogsKOFBwkX_fSR-Zx4H8JMCJOQ&__tn__=%2CO%2CP-R