Brazili është vendi i talentëve të futbollit

Brazilianët njihen si talentët më të mëdhenj të futbollit.

Aty gjithçka fillon në rrugë, aty nis karriera e suksesshme e një futbollisti.

Por, edhe në plazhet braziliane shihen fëmijë duke bërë ekzibicione dhe duke i mahnitur të pranishmit dhe turistët, shkruan “Gazeta Express”.

E njëjtë po vepron edhe ky fëmijë, i cili ka aftësi të jashtëzakonshme.

Ai bën trika të vështirë në një plazh të Brazilit teksa ushtron me një të rritur.

Pa dyshim, brazilianët e bëjnë më së miri, kjo është toka e talentëve të futbollit.
https://www.instagram.com/433/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a4b85085-0cee-4b12-a5b1-b1faa60fbddb