Dalin pamjet/ Kapet mat 65-vjeçarja në Prizren, dyshohet se kryen marrëdhënie me para me të miturit prizrenas

Komediani , Visar Dërmaku, i njohur si Gani Gërmia ka bërë një hulumtim ku ka kapur mat një grua të moshës 65-vjeçare në Prizren e cila kryen marrëdhënie me të miturit në këmbim të parave.

Komediani fillimisht del të pijë kafe ne këtë grua ku edhe bisedojnë lidhur me marrëdhënien intime që planifikonin ta kryejnë.

Pas pirjes së kafes, Visar Dërmaku dhe gjyshja nisen për tek vendi që kjo grua besohet se e ka përdorur edhe më parë për marrdhënie.

Në këtë moment, komediani i tregon profesionin e tij dhe kritikon për veprimet e saj me të rinjtë.

Për më shumë shikoni videon:
https://www.facebook.com/watch/ganigermiashow/