Debati me shprehjet e Esatit ndërmjet Abrashit dhe Lushtakut

Deputeti i VV-së, Artan Abrashi dhe ai i PDK-së, Mërgim Lushtaku kanë nisur një debat në rrjete sociale.
Ata kanë përdorur shprehjet e “Esatit” të Tik Tokut, “Ka je ma vonë? Mos u merakos”

Ishte deputeti i VV-së, që duke postuar një foto të një postimi të mëhershëm të Lushtakut, ra në nivel të Tik tokut në debat politik.
Pastaj, ishte Lushtaku që komentoi në postimin e Abrashit duke përdorur shprehjen “mos u merakos për atë punë”.