Deputetët i bashkon iftari

Deputetë të shumtë të Kuvendit të Kosovës, nga parti ndryshme parlamentare, sot janë bashkuar për një iftar.

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj ka qenë pjesë e këtij iftari po ashtu, i cili ka publikuar disa fotografi.

Ai është parë në shoqërim të deputetëve nga VV dhe partive të tjera minoritare.

”Faleminderit deputetëve të cilët organizuan këtë iftar! Agjërim të pranuar për të gjithë!”, ka shkruar Lekaj.