Filmi “KUR?” sjellë pafajësinë e një fëmije karrshi zgjedhjes se kë duhet ta ketë baba

Filmi i metrazhit të shkurtër “KUR?”, i regjisorit dhe skenaristit Qëndrim Krasniqit, trajton pafajësinë e një fëmije karshi zgjedhjes se kë duhet ta ketë baba dhe shpirtin human të njeriut, kur është në pyetje jeta e një fëmije, është vetëm njëra nga qasjet e filmit “KUR?”.

Në filmin “KUR?” luajnë aktorët e njohur shqiptar: Adriana Morina, Bashkim Ramadani, Basri Shala, Albion Krasniqi, Qëndresa Loki, Sahit Sekiraqa dhe Gazmend Kastrati, ku disa nga ta janë pjesë e shumë serialeve dhe filmave vendor.

Drejtor i fotografisë në filmin “KUR?” është Adonis Krasniqi, ndërsa, bashkë producent janë: Qëndrim Krasniqi dhe Adonis Krasniqi.

Në linkun e më poshtëm mund ta shikoni filmin e plotë: