Iku nusja nga dasma, i gënjyen mysafirët se e dërguan në spital, historia e pazakontë që ndodhi në Kosovë

“Siç e do zakoni behën dasmat në vendin tonë” është një falje popullore e cila e përkufizon ahengjet familjare.

Ndërsa një ngjarje e pazakontë ka ndodhë në një nga familjet shqiptare gjatë sezonit të dasmave

Organizuesi i dasmës Eltoni ka fol në emisionin “Libero” me Resul Sinain rreth kësaj ngjaje të pazakontë në vendin tonë.

Duket se nusja kishte braktisur dhëndrin dhe Eltoni ishte detyruar nga familja e nuses të gënjej duke i thënë se “ nusja është e sëmurë dhe e kemi dërguar në spital”.