Ish-komandnati i UÇK-së i quan serbët dhe rusët kriminelë

Ish-komandanti i UÇK-së dhe njëherësh ish-kryeministri i Kosovës, Agim Çeku i ka quajtur rusët “kriminelë lufte” duke i bërë kështu jehonë edhe fjalëve të shumta të diplomatëve ndërkombëtarë të cilët të tillë i kanë cilësuar rusët.

Po ashtu ish-kryeministri Çeku ka krahasuar rusët edhe me serbët, duke iu referuar kështu luftës së fundit në Kosovë në të cilën serbët kryen krime lufte.

“Rusët janë kriminelë, ashtu si serbët janë kriminelë”, ka shkruar Çeku në Twitter.
https://twitter.com/AgimCheku?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1504890776249114627%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpaparaci.com%2F95501%2Fagim-ceku-i-quan-ruset-dhe-serbet-kriminele%2F