Kjo është shqiptarja që bëri shqiponjën në ndeshjen Zvicër-Serbi dhe u përjashtua

Një vajzë bëri shqiponjën dhe u largua nga stadiumi ku zhvillohej ndeshja Zvicër-Serbi

E, sipas informacioneve të fundit, bëhet fjalë për shqiptaren, e cila quhet Anila Mahalla.

Ajo më pas u përjashtua nga stadiumi.