Mjekët kosovarë i kalojnë kufijtë, “bëhen copa” gjatë Kongresit në Prishtinë (Pamje)

Sot, ka dështuar të mbahet kongresi i Federatave të Sindikatave të Shëndetësisë për zgjedhjen e kryetarit dhe organeve të tjera, pasi që është ndërprerë si pasojë e tensioneve të krijuara mes anëtarëve.

Gazeta Shneta ka publikuar pamje brenda sallës ku është mbajtur kongresi. Në videon e publikuar dëgjohen fyerje e akuza për keqpërdorim milionash në FSSHK.

https://www.facebook.com/watch/?v=1134583093770015