Modestia e Erdogan, në ditën e tretë të ramazanit bënë iftar në një familje të varfër

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan ishin mysafirë të Ersin Kılıçaslan dhe familjes së tij, që jetonin në lagjen Ümraniye, gjatë agjërimit të tretë të Ramazanit.

Shiko pamjet me poshte: