Nëna e verbër: Djali im ka nevojë për sy, nuk e dinte që Elvisi është në studio

Valmira Berisha është Doktoreshe e shkencës në drejtësi. Ajo po ashtu është rasti i parë në Kosovë një Doktor shkence por e verbër.

Valmira, sot e pa punë, ishte e ftuar në emisionin n’Kosovë shoë. Ajo kishte nevojë për djalin e saj 11 muajsh për operim të syve sepse djali i saj ka rrezik ta humbë syrin për shkak të problemeve që ka.

“Jam e pa punë, ju kam mbështet vec Zotit, djali ka mu operu edhe tri javë nuk di ku të drejtohem, ndoshta mi thanë Elvisit“ u shpreh ajo dhe nuk e dinte që Elvisi ishte shumë afër saj në studio.