Nuk ban se jem t’njejtit fis (video)

Seria e “Tregimeve popullore” e cila është prodhim i televizioni DTV, me Skenar dhe Regji të Qëndrim Krasniqit, ka gjetur mbështetje te të gjithë shqiptarët kudo në botë.

Kjo seri, trajton tema të ndryshme të kohës së më hershme, që kanë ndodhur në trojet shqiptare.

Për më shumë, ju ftojmë t’i shikoni videot e “Tregimeve popullore”