Pamje se si u sulmua një grua në Prishtinë nga qentë endacakë

Një grua është sulmuar nga qentë endacakë para pak minutash në rrugën C në Prishtinë, transmeton Reporteri.net.

Në një video të postuar nga faqja “Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë”, shihet një qytetare e cila sulmohet nga qentë dhe shtrihet për tokë.

“Tjetër sulm nga qentë ne rrugën C. Gruaja shtrihet për toke. Organet të veprojnë menjëherë”, thuhet në postimin e tyre.

Qentë endacakë vazhdojnë të jenë problem i përditshëm për qytetarët e Prishtinës.

https://video.gjirafa.com/278411603-118802077431801-464834863475758559-n-mp4