Raportohet për tërmet në Bosnje-Hercegovinë

Një tërmet para pak minutash ka goditur Bosnjën.

Qendra Evropiane për Monitorimin e Tërmeteve shkruan se sipas dëshmitarëve tërmeti është ndjerë rreth orës 23:33 minuta.

Tutje ata shkruajnë se aktualisht, nuk kanë të dhëna sizmike që ta konfirmojnë tërmetin me burime të shumta.

Deri më tani nuk dihet epiqendra si dhe shkalla e tërmetit.
https://twitter.com/LastQuake?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519792028024020992%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Freporteri.net%2Flajme%2Ftermet-ne-bosnje-hercegovine%2F