Rreth 1600 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 602 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 16 aksidente me të lënduar dhe 37 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 29 persona dhe 20 janë dërguar në mbajtje.