Të famshmit që nuk do të marrin pjesë në Oscar 2022

Deri më tani, ishte e konfirmuar që dy nga të famshmit nuk do të marrin pjesë në “Oscar Awards 2022”.

Mirëpo, janë zbuluar edhe disa arsye se pse këta dy të famshëm po anashkalojnë mënyrën për të marrë pjesë.

Fituesi i Oscarit Mark Rylance, kishte fituar çmimin si aktori më i mirë në “Bridge of Spies” në vitin 2016, dhe tha se nuk do të merr pjesë këtë vit.

Mark Rylance Photo

“Nuk do të shkoj këtë vit. Për të qenë i sinqertë, ata në fakt janë vërtet të mërzitshëm,” tha 62-vjeçari për Radio Times .

Rachel Zegler, e cila ishte kryesuese në ‘West Side Story’ dhe nuk u ftua në këtë event të madh.

Fotografia e Rachel Zegler

“Unë nuk jam e ftuar” u tha Rachel fansave në Instagram .

“Unë i kam provuar të gjitha, por duket se nuk po ndodh. Unë do të rrënjos për historinë e perëndimit nga divani im dhe do të jem krenare për punën që bëmë pa u lodhur 3 vjet më parë,” shtoi ajo.