Tensione në veri, raportohet për gjuajtje me armë

Vendimi i Qeverisë së Kosovës që të vendosë reciprocitet për targat dhe dokumentet serbe ka tensionuar situatën në veri.

Përdoruesit në rrjetin social Twitter kanë publikuar pamje të reja nga situata atje ku dëgjohet sirena e alarmit, derisa thonë se ka edhe gjuajtje me armë.

Më poshtë pamje: