Ukraina: Trupat ruse kanë municion vetëm edhe për tri ditë

Ministria ruse e Mbrojtjes ka thënë se forcat ruse kanë rezerva të municionit dhe ushqimit, të cilat nuk mund të zgjasin më shumë se tri ditë.

Në 24 orët e fundit, Forccat Ajrore të Ukrainës kanë goditur nëntë pajisje ruse – një aeroplan, gjashtë mjete ajrore pa pilot dhe dy helikopterë. Po ashtu, në njoftim thuhet se forcat ukrainase janë mbrojtur në 13 sulme dhe kanë shkatërruar 14 tanke ruse.