Vajza e Alketa Vejsiut shfaqet për herë të parë publikisht

Moderatorja e njohur, Alketa Vejsiu është treguar gjithmonë diskrete përsa i përket jetës private. Ajo ka zgjedhur që familjen ta mbajë larg syrit mediatik dhe kurioziteti është gjithmonë i madh.

Së fundmi, vajza e saj, Nikol ka marrë vëmendjen e të gjithëve në Instagram, pasi vihet re që ka një ngjashmëri të madhe me të ëmën. Ajo ka një ka një profil shumë diskret dhe ndjekësit e saj janë miqtë dhe të afërmit. Aktualisht Nikol ndodhet në Angli me studime.